ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η TURBOMED S.A. παρέχει υπηρεσίες επισκευής, συντήρησης και ανακατασκευής στροβιλοϋπερπληρωτών (turbochargers) στον κλάδο της Ναυτιλίας. Η εμπειρία σαράντα ετών, η εξειδίκευση, ο εξοπλισμός προηγμένης τεχνολογίας και το άρτια εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο τεχνικό προσωπικό εγγυώνται άριστη εξυπηρέτηση.

Το πλήρως εξοπλισμένο και σύγχρονο μηχανουργείο της TURBOMED S.A., στην περιοχή του Πειραιά, μπορεί να ανταποκριθεί επιτυχώς στις ανάγκες και τις προσδοκίες κάθε πελάτη. Προσφέρουμε υπηρεσίες είτε πάνω στο πλοίο (on board), είτε στις εγκαταστάσεις μας.

Δεδομένου ότι πάντα επιδιώκουμε να επιτύχουμε την καλύτερη ποιότητα, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας παγκοσμίως, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Οι υψηλής ποιότητας αυτές υπηρεσίες είναι πιστοποιημένες με ISO και πληρούν όλες τις προδιαγραφές Lloyd’s.

Ακρογωνιαίο λίθο της φιλοσοφίας μας αποτελεί η συνεχής καινοτομία, μέσω της υιοθέτησης σύγχρονων τεχνολογικών εξελίξεων στους τομείς της ναυπηγικής και της μηχανολογίας. Καθώς επιθυμούμε να καλύπτουμε με συνέπεια τις ανάγκες των πελατών μας σε κάθε σημείο του πλανήτη, διαθέτουμε σταθμούς εξυπηρέτησης και συνεργαζόμενα γραφεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Comments are closed.