ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η TURBOMED S.A. δραστηριοποιείται στον τομέα των Turbocharger Services από το 1976, κατέχοντας ηγετική θέση στην εγχώρια και διεθνή αγορά. Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στο Βιομηχανικό Πάρκο Σχιστού και περιλαμβάνουν σύγχρονο ιδιόκτητο μηχανουργείο, καθώς και μια πλήρως οργανωμένη αποθήκη ανταλλακτικών, που επιτρέπει την άμεση και εύκολη διακίνηση Turbocharger Spare Parts σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η εμπειρία, η υψηλή τεχνογνωσία, ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και η υπευθυνότητα απέναντι σε κάθε πελάτη είναι μερικές μόνο από τις αρχές και αξίες που μας δίνουν το προβάδισμα έναντι του ανταγωνισμού. Το ανθρώπινο δυναμικό της TURBOMED S.A. απαρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες τεχνικούς και μηχανικούς, που διαθέτουν πιστοποίηση και βρίσκονται στο πλευρό σας 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.

Η εταιρεία καταφέρνει να παρέχει Turbocharger Services υψηλής ποιότητας στα πλέον ανταγωνιστικά κόστη, είτε on board, είτε στις εγκαταστάσεις. Όλες οι υπηρεσίες και τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί, ούτως ώστε να ανταποκρίνονται επιτυχώς στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς, διαθέτουν πιστοποίηση ISO και είναι σύμφωνες με τις προδιαγραφές Lloyd’s.

Επιπρόσθετα, η TURBOMED S.A. διαθέτει σταθμούς εξυπηρέτησης και συνεργαζόμενα γραφεία σε διαφορετικά σημεία ανά τον πλανήτη, ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες των πελατών της. Έχοντας την δυνατότητα να καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα εργασιών, που αφορά σε μηχανολογικές ανάγκες turbochargers πλοίων, συνεχίζει να επεκτείνεται διεθνώς και να υιοθετεί νέα τεχνολογικά επιτεύγματα, ώστε να παραμείνει κορυφαία εταιρεία στον κλάδο της.

Comments are closed.