Ποιότητα

EGKATASTASEIS-turbomed,-workshop-premises,-marine-turbochargers,-turbocharger-services,-turbocharger-spare-parts
Η TURBOMED S.A. έχει αναγνωριστεί από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης ως επιχείρηση εξαιρετικά προηγμένης τεχνολογίας. Το γεγονός αυτό πιστοποιείται από το TUV ISO 9001:2008 από το Lloyd's Register, το οποίο αποτελεί επίσημη αναγνώριση παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και προϊόντων, καθώς και από το ISO 14001:2007, που αφορά στην εφαρμογή του συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός της εταιρείας μας ανταποκρίνονται, επαρκώς, ακόμα και στους πιο αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους.

Η ποιότητα παροχής υπηρεσιών στηρίζεται, επίσης, στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας. Οι άνθρωποί μας εργάζονται με αφοσίωση και συνέπεια, ώστε να καλύπτουν το ταχύτερο δυνατό τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη, σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη, ακόμα και υπό δύσκολες συνθήκες εργασίας. Κάθε είδους επισκευή που ολοκληρώνεται από την ομάδα τεχνιτών μας συνοδεύεται από τις σχετικές αναφορές και τα ανταλλακτικά που παρέχονται από την εταιρεία μας συνοδεύονται από διεθνώς αναγνωρισμένα πιστοποιητικά ποιότητας.

Όλα τα ανταλλακτικά εξαρτήματα και τα υλικά που προμηθεύουμε δεν περιέχουν αμίαντο (ASBESTOS-FREE) και συνοδεύονται από τα αντίστοιχα πιστοποιητικά έγγραφα, που πληρούν τους κανονισμούς της Σύμβασης SOLAS (International Convention for the Safety of Life at Sea).