Στον απόηχο του 5ου Turbo Open House…

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 5ο Turbo Open House, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας στο ΒΙ.ΠΑ Σχιστού – Πέραμα, από 30 Μαΐου έως 8 Ιουνίου 2018...

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 5ο Turbo Open House, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας στο ΒΙ.ΠΑ Σχιστού – Πέραμα, από 30 Μαΐου έως 8 Ιουνίου 2018. Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση στο κάλεσμα της TURBOMED, όσων ήθελαν να γνωρίσουν τα πάντα για τα Turbochargers.

Ο μοναδικός και καθιερωμένος θεσμός για τα Turbochargers παρουσίασε μοναδικές λύσεις Upgrade – Retrofit, τη διαδικασία της Αναπτερύγωσης, καθώς και την Ανάλυση Αρμονικών Κραδασμών για τη διαπίστωση του αίτιου της αζυγοσταθμίας και τη λύση του με τη Δυναμική Ζυγοστάθμιση. Έγινε επίσης, επίδειξη Επισκευής - Συντήρησης – Overhauling σε axial & radial turbochargers, όπου αναδείχθηκαν οι επισκευαστικές και κατασκευαστικές μας δυνατότητες. Οι επισκέπτες μας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη νέα υπηρεσία T/C Cartridge Exchange Program και το Reverse engineering. Παράλληλα, οι εξειδικευμένοι μηχανικοί μας παρουσίασαν τα συνήθη Προβλήματα Τurbocharger, τα Αίτια που τα προκαλούν και τους Τρόπους Αντιμετώπισής τους. Επιπλέον, έγινε ενημέρωση για turbo οχημάτων - αυτοκινήτων.

Όπως προέκυψε από τα στατιστικά στοιχεία, οι κριτικές που έγιναν για τη διοργάνωση του γεγονότος, άγγιξαν το άριστα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους επισκέπτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους, ανάμεσά τους ο Αρχηγός ΓΕΝ (Α/ΓΕΝ) Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ και το επιτελείο του. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στη νέα γενιά Μηχανικών των Ναυτιλιακών Εταιρειών, του Πολεμικού Ναυτικού, καθώς και σπουδαστών Πανεπιστημιακών Σχολών, που εντυπωσιασμένοι εξέφρασαν τη θέληση και το ενδιαφέρον τους να μάθουν εξιδεικευμένα θέματα που αφορούν στη λειτουργία των turbocharger.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 6ο Turbo Open House!

Για παρουσίαση των ανωτέρω θεμάτων/υπηρεσιών στην έδρα μας ή στον δικό σας χώρο, καλέστε μας στο 210 4000 111.

Comments are closed.