Η TURBOMED S.A δημιουργεί νέο σταθμό εξυπηρέτησης στην Σαγκάη

10 Νοεμβρίου 2015

Την δημιουργία νέου σταθμού εξυπηρέτησης (service station) για την επισκευή-συντήρηση υπερπληρωτών και την παροχής μηχανουργικών κατεργασιών με έδρα τη Σαγκάη, ανακοίνωσε η εταιρία TURBOMED S.A.

Η εταιρία πιστή στο δόγμα για εξυπηρέτηση μέσω της παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και ακολουθώντας με συνέπεια τις ανάγκες της Ναυτιλίας ανά τον κόσμο, αποφάσισε να επεκταθεί στην αγορά της Κίνας. Ο κος Γιάννης Παρασκευόπουλος, ιδιοκτήτης της TURBOMED S.A., θέλοντας να μεταφερθεί αυτούσια η τεχνογνωσία, η εμπειρία χρόνων, η εξειδίκευση και ο επαγγελματισμός που προσφέρει η εταιρία σε όλο το εύρος των υπηρεσιών της, αποφάσισε την μόνιμη εγκατάσταση στη Σαγκάη ενός Έλληνα, άρτια εκπαιδευμένου Μηχανολόγου Μηχανικού, πτυχιούχου του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (NTUA)  με σημαντική εμπειρία στην συντήρηση και επισκευή υπερπληρωτών (turbochargers).
Η εταιρία συνεχίζει για μια ακόμα φορά να ενισχύει την διεθνή παρουσία της ακολουθώντας τις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών της και της ναυτιλίας παγκοσμίως.
Η TURBOMED S.A επενδύοντας σταθερά στην διεύρυνση των διεθνών επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων, έχει την δυνατότητα να καλύπτει τις ανάγκες κάθε πλοίου 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο σε κάθε μεριά του πλανήτη.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ: (+30) 210 40 00 111, Κιν: (+30) 693 22 10 060, e-mail: turbomed@otenet.gr, http:www.turbomed.gr

Comments are closed.